Taze Fasulye Kavurması İçin Gereken Malzemeler
Taze Fasulye Kavurması Nasıl Yapılır
- Yarım Kilo yeşil fasulye
- 3 adet yumurta
- 2 adet kuru soğan
- Tuz
- Karabiber
- Sıvıyağ
Taze Fasulye Kavurması Nasıl Yapılır
- Fasulyelerı açıklayıp ince ince dilimleyelim.
- Yıkayıp kaynar suda iyice yumuşayana kadar haşlayalım.
- Soğanları piyazlık doğrayıp biraz sıvıyağ da kavuralım.
- Üzerine haşlayıp süzdüğümüz fasulyeleri ekleyelim 5dk. bu şekilde kavuralım.
- Tuzunu karabiberini ekleyip yumurtaları bir kasede çırpıp ekleyelim.
- Yumurtalar pişene kadar hafif karıştırarak pişirelim.
- Sıcak servis yapalım.
- Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder