Galeta unu hepimizin evinde tüketilen bir malzemedir. Köfte yaparken tavuk panelerken mutlaka kullanırız. Bayat ekmekleri değerlendirmenin bir çok yolu varken çöp kutuların yanına bırakılan ekmekleri görünce içim acıyor. Daha öncede bayat ekmekle yapılan tarifler paylaşmıştım. Buda onlardan birtanesi.
İşte tarifi....
Bayat ekmekleri minik minik parçalayıp kurutun yada hafif kızarana kadar fırınlayıp robotta çekin. Bir süzgeç yada elek yardımıyla eleyip kavanozlara doldurun. Gerektiği zaman elinizi altında hazır olsun. Hepsi bu..
Afiyet olsun...
İşte tarifi....
Bayat ekmekleri minik minik parçalayıp kurutun yada hafif kızarana kadar fırınlayıp robotta çekin. Bir süzgeç yada elek yardımıyla eleyip kavanozlara doldurun. Gerektiği zaman elinizi altında hazır olsun. Hepsi bu..
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder