Malzemeler
1 litre süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 paket kakaolu krem şanti
2 paket petibör bisküvi
Yarım çay bardağı damla çikolata
Yapılışı
krem şanti ve damla çikolata hariç bütün malzemeleri karıştırıp,
Muhallebi kıvamında pişiriyoruz.
Bisküvileri derin bi kaba kırıyoruz.
Pişirip soğuttuğumuz kremaya
1 paket hazırladığımız kremşantiyo ekleyip karıştırıyoruz.
Kırılmış bisküvilerin içine damla çikolatayı döküp karıştırıyoruz
Ardından kremeyı döküyoruz.
Şöyle bi karıştırıp,
Streç film serili bi kaba döküyoruz
Rulo şeklinde sıkıştırıp dolaba kaldırıyoruz.
2-3 saat dinlendikten sonra çıkarıp,
Üzerini süslüyoruz.
Pastamız hazır. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder