11 Aralık 2014 Perşembe

Beties Yılbaşına Özel Cupcake, Kurabiye ve Özel Pasta Tasarımları


CUPCAKE
Birbirinden oldukça farklı renk ve modellerle güzel anlarınıza e
şlik etmek için bekleyen cupcake çeşitleri, Mutlu anlar teması üzerine tasarlanmış bir modeli ile evlilik teklifinize dahi şahitlik edecek şıklıkta tasarımlar bulunmaktadır.Her sektör kendi içinde yenilenip hız kazandığı gibi kişiye özel tasarım yapılan pastacılık sektörü de oldukça farklı tasarımlara imza atmış durumdadır.Bildiğiniz gibi artık herkes özel günlerinde farklılık yaratmak peşinde olup, yarattığı değişikliği resme döküp çevresinde ki kişilerle paylaşım içine girmektedir.

İşte sizin resminizin de mükemmel bir görselliğe ulaşmasını istiyorsanız, davetinizin içeriğine göre değişiklik gösterebilen Tasarım pasta veya Temalı Parti Paketleri seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.Çocuklarınız 5-6 yaş aralığına geldiğinde doğal olarak her şeyin bilincinde olup, istekleri de bu doğrultuda artmaktadır.Özellikle yaş günlerinde değişik figürlerin oluşturduğu Pasta Çeşitleri ve Cupcake gibi görselliği ön planda olan sunumları hazırlanan yaş günü partisinde görmek isterler.
 
İşte çocuğunuzun büyüdüğüne en güzel şahitlik yapacak resimlerin özel bir şekilde tasarlanan kurabiye yada vbg.ikramlarla çevrili masa etrafında çekilmesi ileri dönemde güzel bir hatıra olarak kalacaktır. Bununla birlikte eşinize göndereceğiniz Cupcake Buketi ile oldukça hoş bir sürpriz yapacağınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca anneler günü için hazırlatacağınız çiçek diyarı temalı bir Cupcake modeli üzerine, annenize has mesajlar yazdırabilir, sizin üzerinizde tartışılmayacak kadar emeği fazla olan annenize duygusal anlar yaşatabilirsiniz. Sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapmak düşünüldüğü gibi yüksek fiyatlarda olmadığını bilmeli ve son derece uygun fiyat aralığında ürünlerle çevrenizdeki kişileri sevindirebilirsiniz.



Hiç yorum yok: