- Yarım paket margarin (125 gr.)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı yoğurt
Tartın Yapılışı
- Oda sıcaklığındaki margarini pudra şekeriyle birlikte ezelim.
- Yumurtayı yoğurdu ve unu ilave edip yoğuralım.
- Elimize yapışan bir hamur yoğurdukça kendini toplayacaktır.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp resimdeki gibi kalıbın içine elimizle yerleştirelim.
- İçine çatalla delikler açalımki kabarmasın.
- 170 derece ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirelim.
- Soğuduktan sonra içine istediğiniz malzemeyi doldurup 2-3 saat dinlendirelim.
- Ben pudingle doldurdum.
- Kreme, Krem şanti, yada jöleyle doldurup süsleyebilirsiniz.
- Afiyet olsun..
2 yorum:
tart nefis görünüyor ellerine sağlık arkadaşım
Cok lezzetli gozukuyor. Elinize saglik. Sevgilerimle :)
Yorum Gönder