20 Haziran 2012 Çarşamba

Etli Bezelye


Etli Bezelye İçin Gereken Malzemeler
  • 1 kutu konserve bezelye
  • 1 parça kırmızı et
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz, karabiber, kırmızıbiber
  • 1 adet bulyon


Yapılışı
  • Iki kaşık sıvı yağı tencereye koyup doğranmış etleri kavuralım.
  • Soğanı yemeklik doğrayalım. Patatesleri ve havuçlarıda küp küp doğrayıp ilave edelim.
  • Biraz kavurup, salçasını baharatlarını ilave edelim.
  • 1 adet bulyonu da atıp suyunu ilave edelim.
  • Patatesler yumuşayıncaya  kadar pişirelim ve bezelyeleri ilave edip, bir taşım kaynatalım.
  • Yemeğimiz hazır afiyet olsun...

4 yorum:

  1. ellerine sağlık canım.
    çok severim...

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık:)Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşım ellerine saglık çok lezzetli gözüküyo etli bezelyen

    YanıtlaSil
  4. Haticeeeee canım benim ellerine sağlı.
    En sevdiğim yemektir bezelye.
    Çok da güzel yapmışsın...
    Canım çekti vallahi:))) Öpüyorum canım,
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

İyi yada kötü tüm yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Hesabınız olmasa bile adsız bölümünü işaretleyerek yorum bırakabilirsiniz.. Lütfen yazmaktan çekinmeyin.. Yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler..