17 Aralık 2014 Çarşamba

Tereyağlı Baharatlı Patatesler

       Bu tereyağlı minik patateslere bayılacaksınız benden  söylemesi..
Tereyağlı Baharatlı Patates İçin Gereken
  • Malzemeler
  • yarım kilo minik patates
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3-4 dal maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kekik

Tereyağlı Baharatlı Patates Nasıl Yapılır
  • İlk önce patatesleri yıkayıp bol suda kabuklarıyla birlikte haşlayalım.
  • Biraz  soğuduktan sonra kabuklarını soyup kızdırdığımız tavada tereyağıyla birlikte 5 dakika kadar sallayarak kavuralım.
  • Üzerine baharatlarını ilave edip  kıyılmış maydanozu ekleyip servis tabağına alalım.
  • Yemeklerinizin yanında özellikle et, tavuk, balık, gibi yemeklerde  severek tüketebileceğiniz nefis bir garnitür.
  • Afiyet olsun..


Tariflerime yemekustaları.net den ulaşabilirsiniz..


4 yorum:

  1. ne kadar iştahaçıcı bir görüntü ! bakarken acıktım:))

    YanıtlaSil
  2. patatesle çok aram yoktur aslında ama benim bile iştahım çekti hemen küçük boy patates almam lazım , pazardakiler de artık nasıl bakarlar bana bilmiyorum:) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum. Başarılar.
    http://www.remtamutfak.com

    YanıtlaSil
  4. Harika gorunuyor benim blogumada beklerim .d lezzetdiy.blogspot.com

    YanıtlaSil

İyi yada kötü tüm yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Hesabınız olmasa bile adsız bölümünü işaretleyerek yorum bırakabilirsiniz.. Lütfen yazmaktan çekinmeyin.. Yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler..