7 Mart 2013 Perşembe

Acılı Tavuk Pane


       
       Bence tavuğun en lezzetli yeri kanat diye düşünüyorum.  Lezzetlimi lezzetli tavuk yemek istiyorsanız aşağıdaki tarife mutlaka bir göz atın.

Tavuk Pane İçin Gereken Malzemeler
  • 1 kg. tavuk kanadı (özellikle kanat)
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı un
  • Yarım paket tavuk pane harcı
  • Yarım paket acılı tavuk harcı
Tavuk Pane Nasıl Yapılır
  • Tavukları önce haşlayalım.
  • Unumuzu bir kaseye boşaltalım.
  • Ardından acılı harcımızı ve tavuk pane hazcımızı başka bir kasede karıştıralım.
  • Yumurtaları çırpalım.
  • Tavukları önce una sonra yumurtaya ardından karıştırdığımız harca bulayarak kızartalım.
  • Sıcak sıcak servis yapalım.
  • Afiyet olsun..

Tarife buradanda göz atabilirsiniz..

5 yorum:

  1. Canım ellerine sağlık öğle yemeği için tabağı aldım sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Canım ellerine sağlık bir tavuk yemeği ancak bu kadar güzel olur

    YanıtlaSil
  3. Nar gibi olmuşlar ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  4. Bu tavuğuda ele alıp ısıra ısıra yiyeceksin eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. Çok lezzetli görünüyorlar, denemek istiyorum ben bunu! Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil

İyi yada kötü tüm yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Hesabınız olmasa bile adsız bölümünü işaretleyerek yorum bırakabilirsiniz.. Lütfen yazmaktan çekinmeyin.. Yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler..