19 Eylül 2012 Çarşamba

Kiremitte Tavuk




Malzemeler
  • 4-5 adet haşlanış tavuk budu
  • 3-4 adet yeşil biber
  • 3 adet domates
  • 4-5 diş sarımsak
  • Biraz margarin
  • Kaşar peyniri
  • Tuz karabiber. kırmızı biber



Yapılışı
  • Tavamıza yağı koyup, soğanı ve biberi hafif çevirelim.
  • İçine didiklenmiş tavuk etlerini domatesi ve sarımsağı koyup şöyle bi yağda çevirelim.
  • Küçük güveçlere paylaştırıp, üzerine bir dilim domates ve bir dilim margarin koyalım.
  • Agzını folyoyla kapatıp fırında 170 derecede 30 dakika kadar pişirelim.
  • Piştikten sonra folyolarını açıp üzerine birer dilim kaşar peyniri koyalım.
  • Eriyene kadar bekletip fırından çıkaralım.
  • Ben o halini resimlemeyi unutmuşum:))
  • Afiyet olsun...

2 yorum:

  1. Bence hem pratik hemde sunumu güzel bir davet yemeği diye düşünüyorum.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bence hem pratik hemde sunumu güzel bir davet yemeği diye düşünüyorum.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

İyi yada kötü tüm yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Hesabınız olmasa bile adsız bölümünü işaretleyerek yorum bırakabilirsiniz.. Lütfen yazmaktan çekinmeyin.. Yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler..