Malzemeler
- 1su bardağı haşlanmış nohut
 - 1 çay bardağı tel şehriye
 - 2 kaşık un
 - 2 yamek kaşığı margarin
 - 1 kase yoğurt
 - 1 adet tavuk bulyon
 - tuz, nane
 - yeteri kadar su
 
- Margarinle unu kavuralım.
 - İçine ılık suyla yoğurdu çırpıp karıştırarak ilave edelim.
 - Bulyonu. nohutu ve şehriyeleri koyalım kaynayıncaya kadar karıştıralım.
 - Kaynadıktan sonra tuzunu ilave edelim.
 - Naneyi 1 kaşık margarinle eritip çorbamızın üerine gezdirelim.
 - Afiyet olsun...
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
İyi yada kötü tüm yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Hesabınız olmasa bile adsız bölümünü işaretleyerek yorum bırakabilirsiniz.. Lütfen yazmaktan çekinmeyin.. Yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler..